Gå till innehåll
Åby Badmintonklubb
Åby Badmintonklubb

Medlemskap

Villkor för medlemmar i Åby Badmintonklubb (Åby BMK)


Medlem är den som har betalat enskild medlemsavgift till klubben under säsongen, eller den som är anmäld som medlem i en familj som har betalat familjemedlemsavgift under säsongen. Detta görs via klubbens sida på Matchi.

Medlemskap kostar 200 kr, familjemedlemskap 500 kr.

Aktiv medlem betalar en träningsavgift till någon av klubbens träningsgrupper. Aktiva medlemmar ska dessutom delta som funktionär vid minst ett av klubbens arrangemang under säsongen.

Medlemsförmåner och villkor:

Aktiva Medlemmar

-Får spela gratis alla dagar i Åby badmintonhall om det finns en ledig bana. Banan går inte att boka, utan den som vill boka i förväg betalar fullt pris.

Om en aktiv medlem spelar med ej aktiva medlemmar, så betalar dessa för sin del av banan, kostnaden är då 50% och spelarna säkerställer därmed att banan är bokad och att man har rätt till spel under 1 timme. Detta kan enbart göras på plats i hallen.

Deltar/representeras på minst en halv dag av klubbens arrangemang/aktiviteter per termin. Länk till våra arrangemang/aktiviteter.

Alla medlemmar

-Får 20% i rabatt på normala priser vid bokning av banor.

-Får 20% rabatt i Åby badmintonshop på köp av skor och racket, samt ytterligare rabatt vid klubbkvällar.

-Betalar 150 kr för racketservice.

-Får spela gratis i tävlingar som klubben arrangerar samt Svenska Mästerskap och Distriktsmästerskap. (Klubben har dock rätt till att ta ut deltagaravgift enligt badmintonförbundets rekommendationer vid ogiltig walk-over. Ogiltig walk-over innebär att man inte dyker upp vid utsedd matchtid, utan att tidigare meddelat tävlingsledaren).

Godkänner den allmänna integritetspolicyn Pdf, 74 kB. och att Åby BMK kan publicera bild och namn på klubbens egna hemsida/sociala medier. Samt står bakom Badminton Sweden värdegrundsdokument; BadmintonVill Pdf, 9 MB.


Sponsorer

Besöksadress

Åby Badmintonhall
idrottsvägen 1, 431 62 Mölndal

Övrigt

Bankgiro 326-2961
Org nr. 852000-3065

Kontakta oss

Tel. 0767678090
Mejl: info@abybadminton.se