Gå till innehåll
Åby Badmintonklubb
Åby Badmintonklubb

Medlemskap

Villkor för medlemmar i Åby Badmintonklubb (Åby BMK)

 

Medlem är den som har betalat enskild medlemsavgift till klubben under säsongen, eller är anmäld som medlem i en familj som har betalat familjemedlemsavgift. Detta görs via klubbens sida på Matchi eller i shopen i Åby Badmintonhall.

Aktiv medlem är en medlem som betalar en träningsavgift till någon av klubbens träningsgrupper under den aktuella terminen.

Medlemsförmåner

Alla medlemmar

●       Får 20 % rabatt på standardpriserna när de bokar banor.

●       Får 20 % rabatt i Åby badmintonshop när de köper skor och racket.

●       Betalar 170 kr för racketservice i stället för ordinarie pris 240 kr.

Aktiva Medlemmar (aktiv i en träningsgrupp)

●       Får spela gratis alla dagar i Åby badmintonhall om det finns en ledig bana. Banan går inte att boka utan tilldelas på plats i hallen.

●       Om en aktiv medlem spelar med en som inte är aktiv medlem (förälder, dotter, son, kompis m.m.) så betalar denne person för sin del av banan. Kostnaden är då 50 % av medlemspriset och spelarna säkerställer att banan är bokad i 1 timme.

●       Får delta i tävlingar som Åby BMK arrangerar utan att betala anmälningsavgift[1]. En förutsättning för att inte behöva betala anmälningsavgiften är att spelaren (eller en förälder) hjälper till som funktionär minst 4 timmar på någon av tävlingarna under året. Spelare som inte hjälper till på någon tävling måste betala anmälningsavgiften.

●       Spelare som har kvalificerat sig till Svenska Mästerskapen får delta gratis efter överenskommelse med ansvarig huvudtränare.

Medlemskrav:

●       Aktiv medlem (kan ersättas av förälder eller annan anhörig) ska hjälpa till på minst en tävling eller annat arrangemang minst 4 timmar per år. Exempel på arbetsuppgifter är sekretariat, café, banvärd, siffervändare och att ställa iordning hallen inför och efter tävlingen.

●       Spelare som inte hjälper till på något arrangemang betalar en extra träningsavgift. Den extra avgiften är 200 kr per termin för dem som tränar 1 gång i veckan och 400 kr per termin för dem som tränar 2 gånger i veckan eller mer. Klubben skickar faktura på den extra avgiften i efterhand.

[1] Alla som tävlar måste ha tävlingslicens från Svenska Badmintonförbundet som gäller ett år. Kostnaden för licensen ingår inte i träningsavgiften. Spelare som bara deltar på tävlingar som Åby BMK arrangerar betalar alltså avgift för tävlingslicens men inte anmälningsavgift. Faktura på kostnader skickas efter tävlingen via mail.

Godkänner den allmänna integritetspolicyn Pdf, 74 kB. och att Åby BMK kan publicera bild och namn på klubbens egna hemsida/sociala medier. Samt står bakom Badminton Sweden värdegrundsdokument; BadmintonVill Pdf, 9 MB.


Sponsorer

Besöksadress

Åby Badmintonhall
idrottsvägen 1, 431 62 Mölndal

Övrigt

Bankgiro 326-2961
Org nr. 852000-3065

Kontakta oss

Tel. 0767678090
Mejl: info@abybadminton.se