Gå till innehåll
Åby Badmintonklubb
Åby Badmintonklubb

Klubbresa Christianstad Arena Cup, 28-30/4

Klubbresa till Christianstad Arena Cup 2023 den 28-30/4.
Klasser: A-D, U9-U17 (Nivå 1 och 3)

Anmäl intresse i bifogat google dokument eller i hallen.

Hej alla Åbyspelare!

(For english see further down)

Den 28-30 april är det tävling i Kristianstad!

Tanken är att vi kan göra en klubbresa ner till Christianstad Arena Cup den 28-30/4. Vilket innebär att vi åker ner tillsammans på fredag eftermiddag och bor över i Kristianstad fredag till söndag och spelar matcher under lördag och söndag och åker hem på söndag eftermiddag.

Detta är en rolig möjlighet till att tävla och att lära känna andra spelare i klubben. Och det bästa är att alla kan vara med! Det finns klasserna A-D för seniorer (A för spelare som närmar sig Sverige-eliten till D för motionärer) och U9-U17 nivå 1 (nybörjare) och nivå 3 (för barn och ungdomar som är mer vana att tävla, alla klasser spelas dessutom i samma hall, Christianstad arena.

Eftersom både unga och gamla kan följa med behöver man inte vara orolig för att man är en oerfaren tävlare. Vi kommer alla att hjälpas åt med coaching och stöd för att alla ska känna att detta är en rolig upplevelse. Se det som en möjlighet till att lära sig både att coacha och att få tips på hur man tävlar.

Vi behöver veta intresset för en sådan här aktivitet för att vi ska kunna planera hur det ska genomföras. Så om man tycker att detta låter roligt skriv upp dig och ditt barn i Google-dokumentet nedan eller på lappen på anslagstavlan i hallen. Självklart kan både förälder och barn följa med, om detta är aktuellt skriv in bådas namn i dokumentet. Spelare i åldersklasser U13 eller yngre behöver ha med sig en förälder.

Klubben planerar att eventuellt bidra med en del av kostnaden för helgen. Vi återkommer med mer information när vi vet hur många som vill vara med och hur vi löser transporten till och från tävlingen och boende.

Om du har några frågor, kontakta Alva Areslätt, Elias Carlsson eller din tränare.

Intresseanmälan till tävling i Kristianstad Länk till annan webbplats.


English information:

Hello all åby players!

On April 28-30 there is a competition in Kristianstad!

The idea is that we can make a club trip down to the Christianstad Arena Cup on 28-30/4. Which means that we go down together on Friday afternoon and stay over in Kristianstad Friday to Sunday and play matches on Saturday and Sunday and go home on Sunday afternoon.

This is a good opportunity to compete and get to know other players in the club. And the best part is that everyone can join in! There are classes A to D for seniors (A for players approaching Sweden's elite level to D for begginners and recreational players), for juniors there are U9 to U17 both level 1 (beginners) and level 3 (for children and young people who are more used to competing). Also all classes are played in same hall, Christianstad arena.

Since both young and old can come along, you don't have to worry about being an inexperienced competitor. We will all help each other with coaching and support so that everyone feels that this is a fun experience. See it as an opportunity to learn both how to coach and to get tips on how to compete.

We need to know the interest in an activity like this so that we can plan how it will be carried out. So if you think this sounds fun, write your and your childs name in the Google document below or on the note on the notice board in the hall. Of course, both parent and child can come along, if this is relevant, enter both their names in the document.

We will return with more information when we know how many people want to participate and how we will solve the transport to and from the competition and accommodation. For players in under 13 or younger need one parent to come with them.

If you have any questions, contact Alva Areslätt, Elias Carlsson or your coach.

Notice of interest Länk till annan webbplats.


Publicerad: 2023-03-01

Senast uppdaterad: 2023-03-17

Författare: Elias Carlsson

Sponsorer

Besöksadress

Åby Badmintonhall
idrottsvägen 1, 431 62 Mölndal

Övrigt

Bankgiro 326-2961
Org nr. 852000-3065

Kontakta oss

Tel. 0767678090
Mejl: info@abybadminton.se