Gå till innehåll
Åby Badmintonklubb
Åby Badmintonklubb

Terminsstart HT 23

Terminsstart för samtliga träningsgrupper den 21 augusti!

Snart sätter säsongen och träningarna igång, flera spelare har redan anmält sig till våra träningsgrupper. För er som ännu inte har anmält er till höstens träningar kom ihåg att göra det på MATCHi Länk till annan webbplats. innan träningarna drar igång v.34. Glöm inte att ni också behöver förnya erat medlemskap Länk till annan webbplats. om det har gått ut.

Vi sitter just nu och planerar för kommande träningar, tävlingar och läger. För den som är tävlingssugen kan man redan nu ta en titt på Svenska badmintonförbundets tävlingskalender Länk till annan webbplats. för att planera tävlandet inför säsongen. Vi kommer själva inom kort att uppdatera vår egna tävlingskalender Länk till annan webbplats.där vi kommer lista tävlingarna som finns i närområdet. 


Våra egna arrangemang under säsongen:

14-15 oktober -  GotElit (I samarbete med GBK, Västra frölunda och Askim)
U13-U17 nivå 3 och 4 + U22/Elit

4 november - Lilla Åbyslaget
Ungdom nivå 1 U9-U17

13-14 April - Åbyslaget
A,B,C + Ungdom nivå 2 U9-U17 

Vi kommer även vara spelarrangör seriespel i div.3 (datum ej klart än) och som förra året hoppas vi kunna genomföra läger under loven, mer information kommer! Vi vill även uppmärksamma er på att senior SM kommer spelas i Göteborg den 2-4 februari! Perfekt tillfälle att se riktigt bra badminton.

Publicerad: 2023-08-01

Senast uppdaterad: 2023-08-01

Författare: Elias Carlsson

Sponsorer

Besöksadress

Åby Badmintonhall
idrottsvägen 1, 431 62 Mölndal

Övrigt

Bankgiro 326-2961
Org nr. 852000-3065

Kontakta oss

Tel. 0767678090
Mejl: info@abybadminton.se